Кіровоград: День відкритих дверей - поспілкуватися з рятувальниками прийшли понад 50 дітей та дорослих

Вересень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

13 вересня в Управлінні ДСНС у Кіровоградській області пройшов День відкритих дверей. Скористалися нагодою відвідати Службу порятунку вчителі та учні кіровоградських шкіл.

Всього прийшли поспілкуватися з рятувальниками понад 50 дітей та дорослих. Вони познайомилися з експозицією пожежно-технічної виставки музею, де представлена діорама спустошливої пожежі ХІХ століття у Єлисаветграді. Відвідувачі познайомилися із макетами пожежно-рятувальної техніки від початку минулого століття до наших днів та подивилися різноманітне спорядження сучасних рятувальників. Цікавим був перегляд дзеркальної діорами про пожежу в квартирі, яка яскраво свідчить про страшні наслідки пожеж. День відкритих дверей залишив гарні враження для гостей, які напередодні професійного свята рятувальників, ближче познайомилися із їх службою та почули відповіді на усі хвилюючі питання.
Прес-служба Управління ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool