Кіровоград: День правових знань відбувся у музичному училищі

Грудень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

У Кіровоградському музичному училищі в рамках Всеукраїнського тижня права та акції «16 днів проти насилля» за сприяння відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради проведено День правових знань.

У формі живого діалогу з молоддю спілкувались оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей МВ УМВС України в Кіровоградській області Рубаненко А.М. та інспектор кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області Бабій Ю.О..
Студенти отримали роз’яснення з окремих аспектів адміністративного та кримінального законодавства, дізналися про найпоширеніші види злочинів і правопорушень серед молоді, профілактичні заходи щодо попередження правопорушень. Особливу увагу було приділено відповідальності у випадку порушення адміністративного законодавства – за розпиття спиртних напоїв та паління в громадських місцях. На всі запитання студенти отримали вичерпні відповіді від фахівців.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool