Кіровоград: дебош у розважальному закладі

Березень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 2534 | Коментарі: 0

Близько 2-ої години ночі на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в одному з кафе Кіровограда.

За вказаною адресою за лічені хвилини прибув наряд групи затримання ДСО.
На місці події працівники міліції виявили п’яного молодика, який поводився вельми агресивно – ображав офіціантів, адміністратора та розтрощив стіл в приміщенні кафе.
Попередньо встановлено, що кіровоградець не розрахував кількість алкоголю і почав бешкетувати через те, що його нібито досить довго обслуговували. На прохання відвідувачів та офіціантів вгамуватися, молодик не звертав уваги, тому адміністратор був змушений викликати представників Державної служби охорони.
Працівники міліції затримали агресивно налаштованого громадянина. Чоловіка було доставлено до міськвідділу для подальшого з’ясування обставин події.
За матеріалами УДСО Упри УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool