Кіровоград: «Де ти, доле України?»

Травень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

14 травня 2012 року в приміщені обласного краєзнавчого музею (вул.. Дворцова, 40) об 11 годині відбудеться презентація книги відомого дисидента, письменника та громадського діяча Левко Лук`яненко.

Праця «Де ти, доле України?» написана в традиційному напрямі української філософії – «філософії серця», який відображає специфіку ментальної свідомості, що проявляється в яскравих емоційних формах «кордоцентризму», як методологічного принципу цілісного розуміння людини, та розкриває місце особистості в суспільстві.

«…сторінки цієї книжки, – пише Левко Лук’яненко, – поведуть тебе не від однієї наукової істини до другої, а по довгій дорозі лихої долі України з гострим камінням та колючим терням. Я спотикався об нього й ранив тіло колючками. Проте ніколи не збивався з шляху, бо дивився не під ноги, а вперед, за обрій, на зорю, яка все була попереду й манила до себе. І вздовж усього довгого – довгого шляху у вухах бриніла пісня, як туга за рідним краєм та біль за безталанною ненькою, такою гарною та милою і такою безжально скривдженою».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool