Кіровоград: ДАІ продовжує виявляти порушення у роботі пасажироперевізників

Листопад 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1820 | Коментарі: 0

З 21 жовтня 2013 року на території області проводяться профілактичні заходи «Перевізник зима – 2013», спрямовані на попередження порушень Правил дорожнього руху водіями пасажирського транспорту.

Комплекс профілактичних заходів включає в себе перевірку діяльності автогосподарств суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право надання послуг з перевезення пасажирів автобусами, щодо виконання ними вимог чинного законодавства, а також базових підприємств стосовно виконання ними договірних умов з пасажироперевізниками.

Особливу увагу під час перевірок працівники Державтоінспекції приділяють стану підготовки транспортних засобів до експлуатації у зимовий період, заміни шин на зимові, зберігання транспортних засобів за місцем стоянки, організації передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

1 листопада працівниками Державтоінспекції проводилось оперативно-профілактичне відпрацювання на пасажирському автомобільному транспорті міста Світловодська.

За період відпрацювання задіяним особовим складом було виявлено 63 порушення Правил дорожнього руху, допущених водіями автобусів, у тому числі 1 – керування в нетверезому стані, 28 керування технічно не справними автобусами, у 5 випадках водіії перевищили встановлену швидкість руху, 6 – порушили правила зупинки та стоянки, 3 водії автобусів не надали перевагу в русі пішоходам, 6 – відхилились від маршруту руху та 13 – перевозили пасажирів в кількості, що перевищує встановлену. Також було виявлено 1 факт керування без ліцензійної картки та 1 – позагаражного зберігання автобуса.

Нагадуємо, що комплекс профілактичних заходів «Перевізник зима – 2013» триватиме по всій території нашої держави до 21 листопада.

Державтоінспекція Кіровоградської області звертається до водіїв автобусів і власників автотранспортних підприємств: пам’ятайте, користуючись саме Вашими послугами, сотні людей щоденно довіряють Вам своє життя та здоров’я. Не ризикуйте ними, дорога не вибачає помилок!

УДАІ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool