Кіровоград: чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження

Червень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1080 | Коментарі: 0

Ним виявився 27-річний житель обласного центру. Під час сутички зловмисник спричинив потерпілому тяжкі травми голови. За подібні дії чоловіку загрожує до восьми років ув’язнення.

До чергової частини Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення з обласної лікарні про доставлення 33-річного місцевого жителя. У чоловіка діагностовали тілесні ушкодження у вигляді забою головного мозку та численних переломів тім’яної кістки.
У ході слідчих дій було встановлено, що між потерпілим та підозрюваним виник конфлікт. Під час сутички молодший з чоловіків наніс старшому удар кулаком в обличчя, від якого останній упав на землю. Після чого зловмисник сів у авто й поїхав з місця пригоди.
Очевидці події негайно викликали потерпілому швидку медичну допомогу.
- Правоохоронці розшукали зловмисника, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, - розповів в.о. начальника Кіровоградського міськвідділу міліції Володимир Гавриленко.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool