Кіровоград: бібліотекарі вчили юних гостей за допомогою рольової гри

Квітень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

На діалог з фахівцем до бібліотеки - філії №16 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи завітали учні гімназії новітніх технологій навчання.

Підліток і сім'я: взаємовідносини-ця тема особливо актуальна у тому віці, коли відбувається формування особистості і будь-яка інформація може серйозно вплинути на подальше життя молодої людини.

Тому, до участі в заході колектив філії запросив провідного психолога Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім'ї,
дітей та молоді Оксану Клименченко.Статистичні дані свідчать про те, що дві третини підлітків конфліктують з батьками. Тож, як уникати
сварок та виходити з конфліктів, знаходити компроміси і завжди володіти собою вчилися юні гості за допомогою рольової гри "Стратегія поведінки в конфлікті".

Емоції, які пережили всі учасники заходу спонукатимуть їх лише до правильних дій в подальшому і такому різноманітному житті.

Наталія Чернявська


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool