Кіровоград: бібліотекарі провели літературну світлицю

Березень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

9 березня гостями літературної світлиці «Нас єднає Шевченкове слово» стали учні 5 «Б» класу навчально-виховного об’єднання №32, що завітали цього дня до бібліотеки-філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи

Учасники заходу прослухали розповідь бібліотекаря про життя та творчість геніального поета і художника, нескореного борця за волю України Тараса Шевченка. Зацікавив присутніх відеофільм, що водив Тарасовими стежками,- «Край, де народився Шевченко».

Діти декламували свої улюблені поезії Кобзаря – прості, щирі, співучі, що прославляють рідний край і свій народ, такі як «Мені тринадцятий минало», «Ой, люлі, люлі, моя дитино...», «Заповіт», переглянули відеоролик на вірш «Садок вишневий коло хати».
Школярі взяли активну участь у літературній вікторині на кращого знавця біографії та творчості Шевченка «Вінок Кобзареві».

На завершення зустрічі був проведений бібліографічний огляд виставки-портрету «Шляхами Тарасової долі», на якій експонуються твори великого сина українського народу, ілюстрації його живописних робіт та книги українських письменників про життя українського генія і Пророка.

Тож, читайте Шевченкове слово, вивчайте його творчість, будьте гідними його заповідей і мрій!

Запрошуємо усіх до нашої бібліотеки!

Наша адреса: м. Кіровоград, вул.Яновського,60
Email-адреса: centlib.f04@krmr.gov.ua

Надія Шейчук
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool