Кіровоград: безпека руху понад усе!

Листопад 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

Робота кіровоградських дорожників у рамках проведення в Україні Тижня безпеки руху

Протягом року дорожники Кіровоградщини проводять комплекс заходів для забезпечення безпеки руху на дорожній мережі. Це і ремонтні роботи покриття, і встановлення та оновлення дорожніх знаків, нанесення розмітки та пішохідних переходів.

У зв’язку з несвоєчасним та недостатнім фінансуванням, стан доріг щороку погіршувався, а відповідно зменшувалася і безпека руху по них. Втім, за наявних умов, регулярно проводяться роботи по ліквідації аварійності. В рамках Тижня безпеки дорожнього руху дорожники підбили певні підсумки своєї діяльності.

З початку року і до сьогодні на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області підрядними організаціями ДП «Кіровоградський облавтодор» ліквідовано 175432 м² ямковості, з яких на дорогах державного значення 117992 м². Нанесено 337 км розмітки, 47 пішохідних переходів, в тому числі прилеглих до 4 шкіл та 2 дитсадків, встановлено та оновлено 1518 дорожніх знаків, з них 114 спрямованих безпосередньо на безпеку дітей на дорозі. Крім того, привели до належного стану 45 автопавільйонів та 45 елементів санітарного облаштування.

Загалом вздовж доріг загального користування розташовані 15 шкіл, 5 дитячих садків та 1 учбовий заклад. В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху відновили ТЗОДР на ділянках, прилеглих до закладів освіти.

Прес-служба САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool