Кіровоград: безкоштовна мобільна бібліотека у центрі міста

Вересень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1370 | Коментарі: 0

Сьогодні, на черговому засіданні виконавчого комітету було прийняте рішення, підтримати ініціативу Дніпровського територіального управління ПрАТ "МТС Україна" щодо реалізації у місті Кіровограді інноваційного культурно-освітнього проекту "Безкоштовна Мобільна бібліотека" з 20 вересня 2014 року по 20 лютого 2015 року.

Проект полягає в організації в центрі міста вільної Wi-Fi зони із встановленням вуличних конструкцій у вигляді книжкових полиць та наданні кіровоградцям та гостям міста Кіровограда можливості безкоштовно завантажувати на будь-які свої мобільні пристрої книжковий контент по QR кодам. Загальний обсяг електронної бібліотеки становитиме понад 500 книг різних жанрів та напрямків.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool