Кіровоград: безкоштовна мобільна бібліотека у центрі міста

Вересень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1398 | Коментарі: 0

Сьогодні, на черговому засіданні виконавчого комітету було прийняте рішення, підтримати ініціативу Дніпровського територіального управління ПрАТ "МТС Україна" щодо реалізації у місті Кіровограді інноваційного культурно-освітнього проекту "Безкоштовна Мобільна бібліотека" з 20 вересня 2014 року по 20 лютого 2015 року.

Проект полягає в організації в центрі міста вільної Wi-Fi зони із встановленням вуличних конструкцій у вигляді книжкових полиць та наданні кіровоградцям та гостям міста Кіровограда можливості безкоштовно завантажувати на будь-які свої мобільні пристрої книжковий контент по QR кодам. Загальний обсяг електронної бібліотеки становитиме понад 500 книг різних жанрів та напрямків.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool