Кіровоград: безхатченка, що побив і підпалив свого товариша затримали працівники міліції

Серпень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 967 | Коментарі: 0

Доправлений до однієї з Кіровоградських лікарень громадянин з численними тілесними ушкодженнями, важкими опіками ніг та черевної порожнини, перебуваючи у непритомному стані, прожив не довго. Його кривдника правоохоронці встановили та затримали вже наступного дня.

Події відбувалися пізньої ночі на пустирі у передмісті. 61-річний потерпілий разом зі знайомим, який не мав постійного місця проживання, вживав алкогольні напої. Коли захмелілі чоловіки заговорили «про життя», один з товаришів почав вимагати у іншого гроші. Для того, аби додати якнайбільше аргументів до того, що відати їх потерпілому в будь-якому випадку доведеться, зловмисник безжалісно його побив. Від отриманих травм голови чоловік втратив свідомість. Понишпоривши у кишенях вже непритомного товариша, його кривдник відшукав там 400 гривень, які не роздумуючи забрав собі. Поки травмований не міг дати собі ради, 26-річний безхатченко облив його залишками алкоголю та підпалив…
Тільки на ранок важко травмованого чоловіка знайшла перехожа. Вона якнайшвидше викликала на місце карету швидкої допомоги.
Не зважаючи на всі зусилля лікарів, життя потерпілому врятувати так і не вдалося. Не приходячи до тями, він за кілька днів помер у реанімаційному відділенні.
Тим часом оперативники вийшли на слід особи, яка виявилася причетною до цієї історії.
Раніше судимий молодик, навіть дізнавшись про смерть колишнього товариша, прагнув вести звичний спосіб життя. Аби не привертати до себе увагу, він продовжував мешкати в тому ж районі, вештався околицями, так само не працював і пиячив… аж поки не був затриманий працівниками міліції.
За словами начальника Кіровоградського міського відділу міліції Юрія Колибєлкіна, по даному факту, відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушень передбачених ст..121, 187 та 135 Кримінального кодексу України (нанесення тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, розбійний напад, залишення у небезпеці).Чоловіка очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк він 7 до 10 років.

СЗГ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool