Кіровоград: батьки школярів отримали можливість контролювати витрати свої дітей

Вересень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 1

Можливість дітям самим навчитися користуватися банківськими послугами тепер з'явилася і в Кіровоградській області.

“Ми пропонуємо карти Юніор «ПриватБанку» для оплати харчування та ведення табелювання всім учбовим закладам області, - говорить керівник напрямку “Агентська мережа” Кіровоградського РУ ПриватБанку Вікторія Заболотна. - З вересня до програми приєднався комунальний заклад "Навчально-виховне об’єднання "Загальноосвітня школа 1-3 ступенів №18 - дошкільний навчальний заклад-центр дитячої та юнацької творчості "Надія" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області”.

“Від такої співпраці у виграші всі - і школа, і батьки, і діти, - продовжує розмову Валентина Прілипко, директор комунального закладу "Навчально-виховне об’єднання Загальноосвітня школа 1-3 ступенів №18”. - Адміністрація школи має чудовий інструмент інформування батьків про новини школи через безкоштовні смс та можливіть контролю за відвідуванням, батьки також отримали можливість контролювати відвідування школи дітьми. Час приходу і виходу дитини зі школи буде зафіксовано за допомогою зчитування карти ЮНІОРА через термінал. А діти, відчуваючи свою відповідальність, вчаться рахувати та цінувати кожну копійку”.

Така зручна і легка у використанні технологія дає змогу учбовому закладу застрахувати себе від таких неприємних інцидентів, як втрата учнем готівки або її крадіжка. Навіть якщо дитина втратить карту, гроші на ній залишаться в цілості й схоронності.

Втім, багато батьків хотіли б вберегти гроші не тільки від невиправданих витрат або крадіжок, а й від спокус власних чад. На цей випадок карта Юніора надає батькам масу можливостей. По-перше, протягом двох хвилин після того, як школяр розплатився карткою Юніора, на телефон батькам приходить смс-повідомлення про суму покупки і місце, де вона здійснена. По-друге, батьки можуть обмежити можливість знімати готівку з картки. Третій варіант контролю - встановлення щоденного ліміту витрат. Словом, можна бути впевненим, що всі виділені школяру гроші вивітряться за пару годин.

Для поповнення балансу дитячої карти батькам не потрібно приходити у відділення Банку або шукати банкомат: кошти дитині можна щоразу переводити з власної картки ПриватБанку чи просто встановити послугу регулярне поповнення через мобільний банкінг Приват24.

Крім всіх перерахованих переваг яскрава платіжна карта Юніора - це ще й потужний виховний інструмент.

“Уявляєте, - посміхається керівник напрямку “Агентська мережа” Кіровоградського РУ ПриватБанку Вікторія Заболотна, - Ваш син або донька - власники особистої платіжної картки. Вони знають, скільки грошей на рахунку і скільки можна витратити. Ось вам і планування та контроль витрат, а ще ваша дитина починає розуміти, що таке банк та фінанси, як ними слід розпоряджатися та цінувати кожну копійку. І що найголовніше - ваші діти поступово стають самостійнішими та впевненішими, позбавляючись від надмірної батьківської опіки”.

На даний момент Юніорбанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися.

Для розумних, допитливих та прагнучих отримати якнайбільше знань створена освітня БізнесШкола Юніорбанку. Тут, на щотижневих заняттях ТОП -менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні кіровоградські школярі?


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool