Кіровоград: апаратна нарада у мера

Лютий 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1282 | Коментарі: 0

Міський голова Олександр Саінсус провів апаратну нараду з заступниками міського голови, керівниками виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств.

Було розглянуто питання про стан виконання міського бюджету за січень 2014 року та про стан виконання в місті розпорядження голови обласної державної адміністрації від 23 жовтня 2013 року № 516-р „Про взаємодію місцевих органів виконавчої влади з організаціями Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та Організації ветеранів України”. З інформацією з даних питань присутніх ознайомили начальник фінансового управління Любов Бочкова та начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк. В нараді взяли участь голова ради міської організації ветеранів України Вієвський В.М. та голова міської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Дозор Л.Б.
За інформацією Любові Бочкової, за січень 2014 року до загального фонду міського бюджету мобілізовано 55,0 млн. грн. доходів, з них власних і закріплених доходів – 25,5 млн. грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року досягнуто зростання обсягу податкових і неподаткових доходів на 1,7 млн. грн., або на 7,3 %. Ріст досягнуто за рахунок надходжень податку на доходи фізичних осіб.
Видатки загального фонду міського бюджету м. Кіровограда без врахування субвенцій з державного бюджету проведені у сумі 33,6 млн. грн. що на 10,7 % більше, ніж за відповідний період 2013 року. Із загальної суми видатків на утримання установ соціально-культурної сфери спрямовано 31,4 млн. грн., в тому числі освіта – 18,4 млн. грн., охорона здоров’я – 10,5 млн. грн., культура – 1,8 млн. грн., фізична культура – 0,4 млн. грн. та соціальний захист – 0,4 млн. грн. На фінансування захищених статей бюджету та енергоносіїв (без субвенцій) спрямовано 32,5 млн. грн. (96,7 % із загальної суми видатків), у тому числі на оплату праці з нарахуваннями – 31,9 млн. грн. (95,1 %), придбання медикаментів та продуктів харчування – 0,3 млн. грн. (0,9 %), оплату енергоносіїв – 0,2 млн. грн. (0,7 %).
Видатки на заробітну плату та енергоносії у порівнянні з відповідним періодом минулого року збільшились на 3,1 млн. грн., або на 10,4 %. Видатки на оплату праці по галузі «Освіта» збільшилися на 7,0 млн. грн. (62,9 %), «Охорона здоров’я» – на 4,1 млн. грн. (68,6%).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool