Кіровоград: Андрій Райкович залишився незадоволеним темпами та якістю ремонту (ФОТО)

Січень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 2353 | Коментарі: 0

У відділенні палеативної допомоги, яке має відкритися на території Центральної міської лікарні, що на Фортечних валах, і досі продовжуються ремонтні роботи.

Як триває їх перебіг, у якому стані знаходяться приміщення майбутнього хоспісу сьогодні, 12 січня, перевірив міський голова Андрій Райкович. На будівництво приїхав без попередження.

Чотирнадцять будівельників шпаклюють стіни, стелю, а вже незабаром відновлюватимуть підлогу. Вони стверджують – робота йде за планом. Проте, щодо строків завершення будівництва говорити уникають.

Кіровоград: Андрій Райкович залишився незадоволеним темпами та якістю ремонту (ФОТО)

Кіровоград: Андрій Райкович залишився незадоволеним темпами та якістю ремонту (ФОТО)

Тож темпами та якістю ремонтних робіт Андрій Райкович лишився незадоволений: - “Нам буде про що розмовляти з управлінням капітального будівництва, і ми обов’язково зробимо висновки. Попереджаю усіх підрядників завчасно: перевірки об’єктів обов’язково будуть позаштатними і позаплановими. Я переконуюсь, що це дає найбільш об’єктивну картину ставлення до відповідальної роботи”.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool