Кіровоград: акція «Оберіг для воїна»

Серпень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1979 | Коментарі: 0

На фронт українським військовим приходить регулярно допомога від українських громадян. Але ніщо не радує їхні серця так, як щирі дитячі малюнки. Хлопці іноді сперечаються – кому дістанеться. Дитячі малюнки стають для них справжніми оберегами. Їм віриться, що малюнки зберігають їх краще, аніж каски чи броня.

Кіровоградська міська централізована бібліотечна система розпочала Акцію «Намалюй Оберіг для воїна!» Нехай чисті дитячі долоні захистять наших військових та принесуть швидше мир і спокій!
Усім, хто бажає долучитися до акції, достатньо принести свій малюнок-оберіг до найближчої міської бібліотеки. (Їх 20 у місті!) Адреси бібліотек ви знайдете тут.
http://citylib-kirovograd.com.ua/about/where
Усі малюнки будуть передані на фронт українським військовим.
Хто б міг подумати, що не лише дорослі українці, але й наші діти з недитячим розумінням віднесуться до подій в нашій країні. Виявляється, вони не лише можуть бавитись та вередувати, а й бути справжніми патріотами. Як тільки в бібліотеці-філії №17, що у селищі Новому була оголошена акція "Оберіг для воїна", вже в перший робочий день тижня небайдужі читачі взяли участь в цьому заході. Тільки за один день ми маємо шість малюнків від семикласниць Вихрист Єлизавети, Акімової Поліни та шестирічної Надійки Голуб, якій допомагала мама. Невдовзі найщиріші слова підтримки "Вболіваємо, чекаємо, молимось..." полинуть до бійців в зону АТО.
Бібліотека №18 приєдналась до Акції Кіровоградської МЦБС "Оберіг для воїна". Ми запрошуємо своїх користувачів взяти участь в акції – надати посильну допомогу воїнам, а дітей, які приходять до бібліотеки запрошуємо малювати в бібліотеці малюнки для вояків, які стануть їм оберегом.
Учасники дитячого клубу «Веселка», який діє при бібліотеці, з радістю взялись за пензлики і олівці – 14 малюнків готові до відправлення в зону АТО.
У цей важкий для країни час ми вносимо свій вклад і підтримуємо, хто чим може своїх захисників. Ми за мир! Слава Україні!

Автори тексту та фото – бібліотекарі Кіровоградської МЦБС


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool