Кіровоград: 61-річний чоловік безпідставно встановлював собі доплати до заробітної плати

Жовтень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

Працівниками Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Кіровоградській області викрито посадову особу державної установи обласного центру.

61-річний чоловік підозрюється у тому, що протягом трьох років, зловживаючи службовим становищем та без погодження з вищим державним органом, безпідставно встановлював собі доплати до заробітної плати. Усі нарахування проводилися за нібито перевиконаний чиновником об’єм робіт. У результаті таких дій підозрюваним нанесено збитки інтересам держави на загальну суму більше ніж 254 тисячі гривень.
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України «Зловживання владою або службовим становищем», - розповідає начальник Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області Петро Довгий. – За такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
За неналежне виконання своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них притягується до відповідальності і головний бухгалтер вказаного підприємства. Стосовно особи відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України «Службова недбалість». За це їй загрожує від двох років позбавлення волі або штраф.
Зловмисникам наразі оголошено про підозру. Вже найближчим часом матеріали будуть спрямовані на розгляд суду.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool