Керівники міських та районних відділів Управління Держтехногенбезпеки вчаться протидіяти корупції

Листопад 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1390 | Коментарі: 0

З 14 по 18 листопада начальники міських та районних відділів Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області проходять підготовку на курсах підвищення кваліфікації працівників органів державної влади та місцевого самоврядування з питань боротьби з корупцією, які проводяться на базі Кіровоградського відділення Навчально-наукового інституту управління Національної академії внутрішніх справ. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомилило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Під час лекцій та практичних занять розглядаються проблеми протидії корупції, правила поведінки державного службовця, психологічні аспекти запобігання корупційним правопорушенням, питання організації взаємодії державних органів та органів місцевого самоврядування з правоохоронними органами у сфері запобігання та протидії корупції, планування заходів у сфері протидії корупції в органах державної влади та місцевого самоврядування. До проведення занять, крім науковців, залучаються і представники прокуратури та інших правоохоронних органів, які у своїх виступах піднімають питання корупційної злочинності та розповідають про свою діяльність у сфері реалізації антикорупційного законодавства.
18 листопада відбудеться круглий стіл на тему: «Правові та організаційні основи протидії корупції в Україні». Прослухавши повний курс лекцій, службовці складатимуть комплексний екзамен.
Отримані знання допоможуть нещодавно призначеним керівникам районних та міських підрозділів виконувати посадові обов’язки без зловживань та порушень, сприятимуть запобіганню корупції.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool