Казна Кіровоградщини поповнилась на 353,3 мільйонів гривень

Січень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

За 12 місяців 2015 року надходження земельного податку від власників землі та землекористувачів області збільшились на 80 млн. грн., у порівнянні з відповідним періодом 2014 року. При цьому фізичними особами-землекористувачами сплачено – 76,5 млн. грн., юридичними – 276,9 млн. грн.

В цілому на Кіровоградщині планові показники надходжень від сплати за землю виконані на 113,7 відсотків.

У відомстві зазначають, що прийняття місцевими радами відповідних ставок земельного податку та максимально повне обліковування об’єктів оподаткування, зокрема, своєчасне оформлення документів на право користування землею, упередження та виявлення фактів користування земельними ділянками без відповідного оформлення сприятиме збільшенню надходжень до місцевих бюджетів плати за землю. А це, в свою чергу, розширить фінансові можливості територіальних громад міст та районів регіону.

Також Головне управління ДФС у Кіровоградській області нагадує, що наказом Мінфіну від 16.06.2015 р. №560 затверджено нову форму Податкової декларації з плати за землю (земельного податку та/або орендної плати за земельні ділянки державної або комунальної власності) для складання звітності, у тому числі і для самостійного виправлення помилок, допущених у податковій звітності за попередні звітні (податкові) періоди.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool