Карантин: виготовлений паспорт можна отримати не за місцем його оформлення

Квітень 10, 2020 | Новини | Переглядів: 694 | Коментарі: 0

 На час карантину виготовлений паспорт або паспорт, у який здійснено вклеювання фотокартки по досягненню відповідного віку, за нагальної потреби можна отримати не за місцем подання заяви, а за місцем перебування.

У разі оформлення паспортного документа в іншій області особа може звернутись до будь-якого підрозділу Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області, де наразі людина перебуває. За відповідною заявою документ буде направлено у підрозділ за зверненням. Таку можливість запроваджено Міграційною службою на період дії карантину.

У Міграційній службі звертаються з проханням відвідувати підрозділи лише у невідкладних випадках задля мінімізації контактів. Отримати кваліфіковану консультацію з питань, що належать до повноважень Міграційної служби області, можна дистанційно, не виходячи з дому, за номером "гарячої лінії" (0522) 32-18-11.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool