Івано-Франківська область: До уваги водіїв!

Квітень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1439 | Коментарі: 0

У період з 22.00 год. 18.04.2013 до 06.00 год. 19.04.2013 в селі Нижнів, Тлумацького району Івано-Франківської області дорожніми організаціями буде проводитись ремонт дорожнього покриття (фрезерування верхнього шару) моста через річку Дністер.

Зазначена мостова споруда знаходиться на 30 км автодороги державного значення Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль. На час виконання робіт передбачено тимчасове перекриття руху для всіх видів транспорту. Державтоінспекція пропонує водіям скористатися наступними схемами об’їзду:

- в напрямку м. Тернопіль - автодорогою Н-09 Мукачеве - Львів 375 км, правий (лівий) поворот на М-12 Стрий – Тернопіль – Кіровоград - Знам'янка - межа Тернопільської області.

- в напрямку м. Бучач - автодорогою Н-09 Мукачеве - Львів 341 км 341, правий (лівий) поворот на автодорогу Т-09-03 Галич - Городок - межа Тернопільської області.

ДАІ звертається до автомобілістів з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотриманням Правил дорожнього руху.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool