Іван Марковський зустрівся з Віталієм Купрієм

Серпень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

Сьогодні, 12 серпня, відбулася робоча зустріч секретаря Кіровоградської міської ради Івана Марковського з народним депутатом України Віталієм Купрієм , повідомляє сайт міськради

Під час зустрічі секретар міської ради висловив стурбованість ситуацією, коли центральні органи державної влади, зокрема Кабінет Міністрів України, не завжди вчасно виконують взяті на себе зобов'язання. Зокрема, існує заборгованість по перерахуванню державних субвенцій галузі освіти у сумі 11 мільйонів гривень, медичній галузі — 3,4 мільйона гривень. Це ставить під загрозу стабільну роботу цих галузей, змушує відволікати кошти міського бюджету з інших нагальних напрямків роботи.
Учасники зустрічі також висловилися за те, щоб майбутні місцеві вибори, які вже практично стартували, пройшли у чесній боротьбі, без фальсифікацій, тиску на виборців, і були належним чином організовані.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool