Іван Марковський зустрівся з мешканцями вулиці Героїв Сталінграда

Липень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

Секретар міської ради Іван Марковський продовжує свої зустрічі з кіровоградцями за місцем проживання у мікрорайонах Кіровограда.

21 липня така зустріч відбулася у дворі багатоповерхівки по вулиці Героїв Сталінграда, 30. Це віддалений спальний мікрорайон Кіровограда і тут вистачає власних проблем, про які люди відразу і емоційно почали розповідати очільнику міста.

Будинок потрапив у поле зору “вандалів – металістів” і у ньому вирізали не тільки кабелі ліфтів, а і каналізаційні труби у підвалі. А ще дворова території не знала благоустрою від року зведення самої багатоповерхівки – асфальту на доріжках фактично не залишилося. Дуже дошкуляють місцевим жителям і маршрутні таксі, кінцева зупинка яких облаштована по сусідству з багатоповерхівкою.

Іван Марковський запевнив під час зустрічі, що ліфти будуть відремонтовані, а асфальтування двору розпочнеться за тиждень.

- Міська рада винайшла можливість профінасувати відновлення роботи знівечених підйомників, - звернувся Іван Марковський до мешканців будинку. – Ліфти запрацюють, але важливо також вирішити питання їх подальшого збереження. І тут без вашої допомоги ніяк не обійтися. Організовуйтеся, щоб зупинити розкрадання вашого ж майна.

Жителі багатоповерхівки запевнили секретаря міської ради, що вони вже обговорювали між собою ситуацію, яка склалася. Вирішили спільно поставити сигналізацію на усіх ліфтових шахтах і сподіваються, що це убезпечить підйомники від грабіжників.

Шодо поведінки водіїв на кінцевій зупинці, Іван Марковський пообіцяв розібратися у проблемі, зібрати керівників транспортних підприємств і вирішити проблему облаштування туалету на майданчику відстою транспорту.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool