Іван Марковський перевірив хід будівельних робіт нового пішохідного мосту

Листопад 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

На будівництві пішохідного мосту через Інгул у Кіровограді сьогодні відповідальний етап. Розпочалися роботи по заливці бетоном двох його опор.

Перевірити хід будівельних робіт до місця переправи завітали секретар міської ради Іван Марковський і начальник управління капітального будівництва Віктор Ксеніч.
Особливістю цього етапу зведення мосту є безумовне дотримання правил заливки великих масивів бетонного розчину, говорить Віктор Ксеніч. Бетон необхідно заливати безперервним методом, але частинами, щоб не пошкодити опалубку. Важливо, щоб не було проблем з вчасним підвезенням бетонного розчину. Всі ці питання, від постачання будівельних матеріалів, до забезпечення умов роботи будівельників знаходяться на особистому контролі Івана Марковського.
Місцеві жителі з правого берегу Інгулу активно підтримують будівництво переходу через річку, про який вони мріяли вже багато років. Мешканці найближчих будинків дозволили будівельникам користуватися їхніми електричними мережами.
“Будівництво нового мосту через Інгул – це не тільки додаткові зручності у пересуванні містом, - акцентував увагу Іван Марковський. – Кожне таке будівництво в Кіровограді дозволяє навести лад, благоустроїти певну територію міста. У нашому місті з’явиться новий красивий, ошатний куточок - і це чудово. Зверніть увагу, у Кіровограді завжди знаходяться люди, які палець об палець не вдарили, а знаходять тисячу причин обгрунтування, що цього робити не варто, це невчасно, те дорого. Так було, коли реконструювали площу перед міською радою, зводили пам’ятник Винниченку, робили проспект Комуністичний. Час проходить, придумане забувається, а краса залишається на довгі роки.
Щодо звинувачень, які прозвучали на сторінках однієї з газет, що вартість мосту завищена і, начебто, мають місце відкати аж на цілих 300 тисяч гривень, то можу собі дозволити сказати, що написати це могла лише людина у якої геть немає почуття власної гідності. Кіровоградці добре знають з чиїх рук він годується а також хто є насправді власником тієї газети. Так що тут немає чому дивуватися. Насправді проект будівництва мосту пройшов не тільки технічну, а й ретельну фінансову експертизу. Та й ми не дозволимо творити беззаконня.”

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool