Іпотека стала ще доступнішою для жителів Кіровоградщини

Листопад 21, 2017 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

 

ПриватБанк знизив відсоткові ставки за користування кредитними коштами та розширив можливості кропивничан, які мріють придбати власне житло.

“Горе тому, хто не має власного дому” - говорить народна мудрість, перевірена віками та гірким досвідом мудрого народу. Стати справжнім господарем власної домівки, нажаль, доступно не кожному. Не один десяток років прийдеться накопичувати, аби зібрати чималеньку суму на придбання омріяних квадратних метрів. ПриватБанк радить не витрачати кошти на оплату найманих квартир, а купити власну - в іпотеку.

«Відсоткова ставка по іпотеці на вторинному ринку знизилась з 22,9 до 19,9 відсотків, - розповідає Евгеній Ратушний, керівник бізнесу споживчого кредитування Кіровоградської філії ПриватБанку. - Нам не потрібна довідка про доходи та можливе дострокове погашення кредиту без комісії. А прозорі та зрозумілі усім умови кредитування без прихованих комісій та платежів приваблюють усіх, хто має потребу у власному житлі, але не має достатньо коштів».

ПриватБанк пропонує кредитування до 20 років, з початковим внеском від 25%, ставкою за кредитом від 17,9% річних (іпотека на первинному ринку). Кредит погашається щомісяця рівними платежами. Крім того, банк надає можливість достроково погасити позику без додаткових комісій. При цьому клієнт лише виграє, оскільки відсотки будуть меншими, бо нараховуються на залишок суми кредиту. Що не менш важливо, банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також - дотримання всіх законів України під час її укладання.

До речі, скористатись іпотечним кредитуванням можуть не лише клієнти ПриватБанку. Подати заявку на отримання іпотеки можна у будь-якому відділенні ПриватБанку чи онлайн на офіційному сайті банку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool