Іноземця примусово видворено з Кіровоградщини

Серпень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Працівники Управління Державної міграційної служби в Кіровоградській області спільно зі співробітниками Головного управління Національної поліції в області реалізували рішення суду про примусове видворення неврегульованого мігранта, який останні майже 7 років відбував покарання у місцях позбавлення волі на Кіровоградщині.

 42-річного громадянина Республіки Молдова у 2012 році було засуджено за скоєний злочин до 9 років позбавлення волі. Відбував покарання чоловік у Державній установі "Кропивницька виправна колонія (№ 6)", а останній рік перебував у Державній установі "Олександрівський виправний центр (№104)".

 У серпні цього року Олександрівський районний суд прийняв рішення про застосування умовно-дострокового звільнення. А оскільки чоловік нелегально перебував на території України, то у тому ж суді 27 серпня задоволено клопотання міграційників про його примусове видворення з України із подальшою забороною в'їзду протягом 5 років.
 Іноземця міграційники спільно з поліцейськими доставили до пункту пропуску "Паланка-Маяки-Удобне" для перетину державного кордону з Молдовою та повернення на батьківщину.

УДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool