You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Іноземця-нелегала видворили із Кіровоградщини

Липень 11, 2024 | Новини | Переглядів: 284 | Коментарі: 0

Під час проведення загальнодержавних профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» з Кіровоградщини примусово видворили громадянина Республіки Молдова із забороною в'їзду в Україну на 5 років.

Працівники Центрально-південного міжрегіонального управління Державної міграційної служби спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань НПУ супроводили 26-річного іноземця до Пункту пропуску «Паланка — Маяки — Удобне» для повернення на батьківщину.

Затримали порушника міграційного законодавства цього ж дня у місті Кропивницький. Під час перевірки документів з'ясувалось, що чоловік нелегально перебуває в Україні. Приїхав він у січні, своєчасно не виїхав після закінчення безвізового терміну перебування і не виконав вимогу міграційників самостійно виїхати з України.

Іноземця-нелегала видворили із Кіровоградщини

За рішенням Фортечного відділу ЦПМУ ДМС він повинен був залишити країну до 11 червня. Відповідно було прийнято наступне рішення про примусове видворення громадянина Молдови.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool