Інформує Міндоходів: як правильно і без помилок заповнити декларацію про доходи

Лютий 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

З 1 січня по 1 травня цього року по всій країні триває кампанія декларування доходів, отриманих у 2013 році.

Фахівці органів доходів і зборів області закликають громадян виконати свій конституційний обов’язок і подати відповідну декларацію. Для того, щоб зробити це швидко і головне, без помилок, надаємо декілька простих рекомендацій:
1. Декларацію подають на двох двосторонніх аркушах формату А4. Кожний із семи додатків до неї подають на окремих одно- і двосторонніх аркушах того ж формату.
Також є можливість заповнити декларацію безпосередньо на сайті Міндоходів України (http://minrd.gov.ua). Заповнену форму можна зберегти в себе на комп’ютері з метою подання в паперовому вигляді або переслати органу Міндоходів в електронному варіанті.
2. Відповідні додатки заповнюють лише за наявності доходів (витрат), розрахунок яких вони містять. Про подання додатка варто поставити позначку на останній сторінці Декларації.
3. Якщо будь-який рядок декларації або її додатка не заповнюють через відсутність інформації, його обов’язково прокреслюють (окрім випадків, визначених формою декларації).
4. Показники в розділах ІІ-VІІІ Декларації та в додатках до неї зазначають у гривнях із копійками.
5. Не допускайте підчисток, помарок, виправлень, дописок і закреслень. Із ними декларацію не приймуть.
І в будь-якому випадку ви зможете отримати фахову допомогу щодо заповнення декларації у Центрах обслуговування платників, які функціонують у кожній податковій інспекції області.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool