Хмельницька область: пожежа двох автомобілів

Листопад 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1298 | Коментарі: 0

Через несправність електричної проводки, 2 листопада о 02:00 в місті Хмельницькому на території автопарку по вулиці Примакова виникла пожежа мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter.

Зі зверненням про допомогу до оперативно-рятувальної служби звернувся охоронець, коли зрозумів, що власними силами полум’я загасити не вдається. Рятувальники 1-ї та 3-ї Державних пожежно-рятувальних частин оперативно прибули на місце події та загасили пожежу. На момент прибуття підрозділів ДСНС вогонь перекинувся на автомобіль Volkswagen Transporter, пошкодив бокове скло і перекинувся на салон автомобіля. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося врятувати мікроавтобус від знищення. Також 2 листопада о 02:13 на автодорозі Житомир-Чернівці поблизу с. Григорівка Старокостянтинівського району виникла пожежа автомобіля ВАЗ-2106. Зі слів власника, під час руху з-під капота автомобіля почав йти сильний дим, після чого почалось горіння. Водій встиг з’їхати на узбіччя, вийти з авто та зателефонувати за номером «101». Рятувальники негайно прибули до місця виклику та швидко ліквідували пожежу. Вогнем знищено відділення двигуна та салон авто. Причина пожежі – коротке замкнення електромережі. Збитки – встановлюються. Жертв та постраждалих на пожежах не було.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool