Херсонській дистанції колії Одеської залізниці 100 років

Вересень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

14 вересня 2014 року Херсонській дистанції колії Одеської залізниці виповнилося 100 років.

Сьогодні працівники цього структурного підрозділу забезпечують безпечну експлуатацію 271 км головних колій, 130 станційних, 9 км під’їзних, 92 штучних споруд та майже 400 стрілочних переводів. Структурний підрозділ оснащено основними механізмами та автотранспортом. Дистанція колії нараховує 19 цехів, з них 9 околодків та 3 бригади. Тут працюють 380 колійників. За вікову історію дистанції 56 працівників були нагороджені почесними відзнаками керівництва усіх рівнів
Цього року, на жаль, через брак матеріалів темпи виконання планових видів ремонту залишають бажати кращого: виконано 1 км середнього ремонту колії та 3 км комплексно-оздоровчого. «Колектив свій знаю і можу з упевненістю сказати, що працюємо ми злагоджено та ефективно навіть у настільки складних умовах. Є кадровий потенціал і величезне бажання працювати», – підкреслив начальник Херсонської дистанції колії Одеської залізниці Олександр Керекеша.
Проте, як і сто років тому, основним завданням працівників дистанції колії є поточне утримання та забезпечення справного стану колії, яке гарантує безпеку руху поїздів. Колійники протягом року попереджають та своєчасно усувають виявлені несправності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool