You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Хазяйка сушила білизну, тепер ремонтуватиме літню кухню

Жовтень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1168 | Коментарі: 0

24 жовтня о 1:30 до служби «101» м. Знам’янка надійшло повідомлення про пожежу на території приватного обійстя у с. Диківка. Горіла літня кухня. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Вогнеборці досить швидко загасили пожежу. Як з’ясувалося, до біди призвело грубе порушення господинею правил пожежної безпеки при експлуатації печі: жінка сушила над піччю білизну, яка й спалахнула. Згодом вогонь перекинувся на покрівлю будівлі. Так через власну необачність господарі мало не позбулися майна, та й будівлю літньої кухні тепер доведеться капітально ремонтувати. Сподіваємось, що ця історія послужить пересторогою іншим «бажаючим» знехтувати правилами пожежної безпеки.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool