Хазяйка сушила білизну, тепер ремонтуватиме літню кухню

Жовтень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

24 жовтня о 1:30 до служби «101» м. Знам’янка надійшло повідомлення про пожежу на території приватного обійстя у с. Диківка. Горіла літня кухня. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Вогнеборці досить швидко загасили пожежу. Як з’ясувалося, до біди призвело грубе порушення господинею правил пожежної безпеки при експлуатації печі: жінка сушила над піччю білизну, яка й спалахнула. Згодом вогонь перекинувся на покрівлю будівлі. Так через власну необачність господарі мало не позбулися майна, та й будівлю літньої кухні тепер доведеться капітально ремонтувати. Сподіваємось, що ця історія послужить пересторогою іншим «бажаючим» знехтувати правилами пожежної безпеки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool