Хабар за «непридатність» до військової служби: у Кропивницькому підозрюють медика райлікарні (ФОТО)

Травень 26, 2023 | Новини | Переглядів: 1264 | Коментарі: 0

На отриманні неправомірної вигоди викрило лікаря районної лікарні, який, за грошову винагороду, сприяв військовозобовʼязаному в ухиленні від мобілізації, шляхом отримання «білого квитка».

https://www.fotoinform.net/news/novosti-na-ukrainskom-yazike/habar-za-nepridatnist-do-viyskovoyi-sluzhbi-u-kropivnitskomu-pidozryuyut-medika-raylikarni-foto.html

Хабар за «непридатність» до військової служби: у Кропивницькому підозрюють медика райлікарні


За процесуального керівництва прокурорів обласної прокуратури медику повідомлено про підозру за ч.3 ст.369-2 КК України.

За даними слідства, медичний працівник пообіцяв місцевому військовозобов’язаному сприяння в ухиленні від мобілізації через неправдивий діагноз.

За неправомірну вигоду у 40 тис гривень лікар мав вплинути на членів військово-лікарської комісії щодо надання медичного документу, який посвідчує непридатність особи для військової служби за станом здоровʼя.

Затримали медичного працівника у службовому кабінеті, після передачі коштів.

Прокурори уже скерували до суду клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool