Гурівську волонтерку удостоїли обласною нагородою

Грудень 07, 2022 | Новини | Переглядів: 1261 | Коментарі: 0

Волонтерку Наталію Демченко з Гурівської громади, яка доставляє у зону бойових дій автомобілі, генератори та амуніцію, удостоїли обласною нагородою


Відзнаку вручили перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк і начальник ОВА Андрій Райкович до Міжнародного дня волонтера на урочистостях сьогодні, 7 грудня.

«Повірте ми знаємо про кожного, бачимо вашу щоденну справу. Бачимо масштаби роботи Кропхабу, бачимо допомогу новоукраїнців і новомиргородців Херсонщині, бачимо гуманітарку з Долинської до Миколаївщини, бачимо підтримку приютівських аграріїв, олександрійських пекарів, олександрівських культурних діячів… І цей перелік можна ще продовжувати і продовжувати», - привітав волонтерів Юрій Семенюк.

Наталію Демченко відзначили Почесною грамотою обласної військової адміністрації та обласної ради. З 2015 року вона допомагає ЗСУ, заснувала громадські організації «Волонтери Долинщини» та «Побратими», особисто брала участь у бойових діях у лавах Збройних сил України. З початку повномасштабної війни підтримує захисників і переселенців.

Як уже повідомлялося, Юрій Семенюк закликав наслідувати приклад волонтерів із Панчевого, які облаштували 50 будинків для переселенців. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool