Гучний вибух на Кіровоградщині

Січень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 2219 | Коментарі: 0

Подія сталася наприкінці минулого тижня. Гучний вибух сколихнув мешканців центральної частини міста Знам’янка Кіровоградської області.

До чергової частини Знам’янського МВ УМВС в області надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про те, що до приймального відділення каретою швидкої допомоги доставлений 11-річний хлопчик з тілесними ушкодженнями правої кисті руки та опіками шкіри. На місце отримання неповнолітнім тілесних ушкоджень була негайно направлена посилена слідчо-оперативна група.
Правоохоронці з’ясували, що п’ятикласник, граючи на вулиці, неподалік від своєї домівки виявив невідомий предмет.
Поцікавившись вмістом знахідки, хлопчик розірвав обгортку та побачив сипучу речовину, схожу на порох, яку і вирішив підпалити, в результаті чого відбувся сильний вибух. Злякавшись, неповнолітній побіг до бабусі, яка і викликала швидку допомогу.
- По даному факту розпочате кримінальне провадження за статтею 128 Кримінального Кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження), – розповідає начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий. - Проводиться перевірка, призначенні відповідні експертизи.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС в Кіровоградській області

Кіровоградці, збільшено ставку податку на депозити


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool