Григорій Бойко: головне наше завдання - зробити Одеську залізницю кращою серед залізниць України!

Березень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

Начальник Одеської залізниці Григорій Бойко приступив до виконання службових обов’язків

Свої першочергові завдання він окреслив у вступному слові до трудового колективу під час урочистих зборів: «Одним з першочергових завдань є підтримання нашої ремонтної бази для можливості відновлення природного зношування обладнання рухомого складу. Міністр чітко окреслив завдання – необхідно зробити економічно обґрунтованими залізничні тарифи, портові збори та митні процедури для того, щоб нарощувати обсяги перевезення транзитних вантажів. Ми проведемо зустрічі з портовиками, з інвесторами, продовжимо наше державно–приватне партнерство, зокрема по розвитку дільниці Чорноморська – Берегова, наших портів Одеса, Іллічівськ, Миколаїв-Вантажний. Найближчим часом ми розробимо програму стабілізації фінансового стану на залізниці – проаналізуємо і розпишемо усе щодо підвищення доходів по основній і підсобно-допоміжній діяльності. Особливу увагу приділимо економії експлуатаційних витрат.
Упевнений, що зможу об’єднати працівників єдиною метою – ми створимо команду однодумців, які будуть вирішувати поставлені завдання, а головне наше завдання – зробити Одеську залізницю кращою серед залізниць України!»
В свою чергу попередній керманич Віктор Фрунза підкреслив, що йому довелося працювати на Одеській залізниці з дуже фаховими спеціалістами, відданими своїй роботі працівниками, яким він подякував і побажав трудовому колективу завжди бути в числі перших залізниць України.
Нового начальника залізниці колективу представив в.о. генерального директора Укрзалізниці Максим Бланк: «Ми радились з міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським, коли обирали цю кандидатуру і розуміли, що в цей складний час перед нами постають достатньо непрості завдання – пройти шлях реформування, пройти фінансово складний період, практично воєнний. Ми маємо на вас велику надію і розуміємо важливість вашого регіону і вашої залізниці». Зі свого боку Максим Бланк пообіцяв забезпечити усебічну підтримку нового керівника та трудового колективу залізниці.
Нагадаємо, що раніше Кабінет Міністрів України розпорядженням №176-р від 25 лютого 2015 року призначив Григорія Анатолійовича Бойка начальником Одеської залізниці.
Григорій Бойко працює на Одеській магістралі вже понад 30 років – з 1984 року, коли почав свою трудову діяльність на станції Одеса-Сортувальна, де працював черговим по станції, головним інженером. З 2010 р. по квітень 2014 р. обіймав посаду першого заступника – головного інженера Одеської залізниці. Має низку галузевих нагород, серед яких: нагрудний знак "Почесний залізничник" (2001 р.), знаки «Залізнична Слава» ІІІ ступеня (2008 р.) та ІІ ступеня (2012 р.), знак «Заслужений працівник транспорту України» (2003 р.).


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool