Григорій Бойко: головне наше завдання - зробити Одеську залізницю кращою серед залізниць України!

Березень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 755 | Коментарі: 0

Начальник Одеської залізниці Григорій Бойко приступив до виконання службових обов’язків

Свої першочергові завдання він окреслив у вступному слові до трудового колективу під час урочистих зборів: «Одним з першочергових завдань є підтримання нашої ремонтної бази для можливості відновлення природного зношування обладнання рухомого складу. Міністр чітко окреслив завдання – необхідно зробити економічно обґрунтованими залізничні тарифи, портові збори та митні процедури для того, щоб нарощувати обсяги перевезення транзитних вантажів. Ми проведемо зустрічі з портовиками, з інвесторами, продовжимо наше державно–приватне партнерство, зокрема по розвитку дільниці Чорноморська – Берегова, наших портів Одеса, Іллічівськ, Миколаїв-Вантажний. Найближчим часом ми розробимо програму стабілізації фінансового стану на залізниці – проаналізуємо і розпишемо усе щодо підвищення доходів по основній і підсобно-допоміжній діяльності. Особливу увагу приділимо економії експлуатаційних витрат.
Упевнений, що зможу об’єднати працівників єдиною метою – ми створимо команду однодумців, які будуть вирішувати поставлені завдання, а головне наше завдання – зробити Одеську залізницю кращою серед залізниць України!»
В свою чергу попередній керманич Віктор Фрунза підкреслив, що йому довелося працювати на Одеській залізниці з дуже фаховими спеціалістами, відданими своїй роботі працівниками, яким він подякував і побажав трудовому колективу завжди бути в числі перших залізниць України.
Нового начальника залізниці колективу представив в.о. генерального директора Укрзалізниці Максим Бланк: «Ми радились з міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським, коли обирали цю кандидатуру і розуміли, що в цей складний час перед нами постають достатньо непрості завдання – пройти шлях реформування, пройти фінансово складний період, практично воєнний. Ми маємо на вас велику надію і розуміємо важливість вашого регіону і вашої залізниці». Зі свого боку Максим Бланк пообіцяв забезпечити усебічну підтримку нового керівника та трудового колективу залізниці.
Нагадаємо, що раніше Кабінет Міністрів України розпорядженням №176-р від 25 лютого 2015 року призначив Григорія Анатолійовича Бойка начальником Одеської залізниці.
Григорій Бойко працює на Одеській магістралі вже понад 30 років – з 1984 року, коли почав свою трудову діяльність на станції Одеса-Сортувальна, де працював черговим по станції, головним інженером. З 2010 р. по квітень 2014 р. обіймав посаду першого заступника – головного інженера Одеської залізниці. Має низку галузевих нагород, серед яких: нагрудний знак "Почесний залізничник" (2001 р.), знаки «Залізнична Слава» ІІІ ступеня (2008 р.) та ІІ ступеня (2012 р.), знак «Заслужений працівник транспорту України» (2003 р.).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool