Грабіж у Кіровограді

Жовтень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

До Кіровоградського міськвідділу міліції одночасно надійшло два повідомлення про скоєння кримінальних правопорушень, - повідомив начальник міської міліції Ігор Пайлик. - За описом потерпілих зловмисником виявилася одна і та ж особа. Працівники міліції відразу виїхали на місце пригоди й затримали правопорушника.

Подія сталася ввечері на зупинці громадського транспорту.
За попередньою інформацією, знайома 23-річного кіровоградця пообіцяла віддати йому позичені грошові кошти. Дівчина призначила зустріч, однак замість неї прийшли два незнайомці. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. У цей час повз проїжджав колишній працівник міліції. Він не розгубився й кинувся розбороняти молодих людей. Намагаючись припинити побиття чоловіка, 31-річний місцевий житель сам отримав ножове поранення.
Прихопивши із собою мобільний телефон одного з потерпілих, нападник почав втікати та вже за кілька хвилин помітив, що його переслідують правоохоронці. Під час затримання молодик вів себе досить агресивно, чинив опір працівникам міліції та намагався вчинити з ними бійку.
Кіровоградця затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Крадений мобільний телефон та ніж із слідами крові правоохоронці вилучили.
За цим фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж», ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження», ч. 2 ст. 342 «Опір працівнику правоохоронних органів». Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Досудове розслідування триває.

За матеріалами Кіровоградського МВ
УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool