Господарюйте так, аби не нашкодити лісу (ФОТО)

Жовтень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

Хоча спекотні дні залишилися вже у минулому, робота по попередженню пожеж в екосистемах триває

 Наразі під особливим наглядом працівників Держтехногенбезпеки підприємства, діяльність яких створює загрозу виникнення лісових пожеж. Це автозаправні станції, розташовані у безпосередній близькості до лісових угідь, пилорами, заклади громадського харчування тощо. Таких в області налічується майже півтора десятка.
Спільно з обласним Управлінням лісового та мисливського господарства фахівці Управління Держтехногенбезпеки провели низку організаційних та практичних заходів, завдяки яким забезпечено належний контроль за додержанням правил пожежної безпеки на таких підприємствах. Зокрема, протягом вересня проведено їх обстеження. У результаті виявлено ряд порушень вимог нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки. Відповідними приписами керівників закладів зобов’язано усунути наявні недоліки. З метою недопущення пожеж з відповідальними особами та працівниками підприємств проведено додаткові інструктажі з правил пожежної безпеки.
Також інформація про протипожежний стан цих об’єктів надіслана до місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.
Тож, закликаємо усіх, чия господарська діяльність може нашкодити лісу, бути відповідальними та дотримуватися вимог пожежної безпеки.
 

Управління Держтехногенбезпеки в області

Господарюйте так, аби не нашкодити лісу
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool