Головний тренер кіровоградської «Зірки» підвів підсумки

Липень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 803 | Коментарі: 0

Головний тренер кіровоградської «Зірки» Анатолій Іванович Бузнік у спілкуванні з клубною прес-службою підвів підсумки навчально-тренувального збору, який команда проводила з 1 по 18 липня на Закарпатті.

«На зборі вдалося виконати все, що планували. На хорошому рівні нас забезпечували всім необхідним. Вдало, навіть, вийшло зі спарингами. Хоча нам двічі прийшлося грати з дублем «Говерли», а тим не менш спаринг для нашого теперішнього стану і задач, які ми ставимо, був чудовим. Матчі з «Говерлою» та «Спартакусом» були напруженими, достатньо якісними. Нам вдалося побачити і позитив у грі команди, і недоліки. Ми їх проаналізували і зараз намагатимемося мінімізувати помилки в сезоні і максимально розвинути свої сильні якості. Ви знаєте, що нашу команду залишили сім футболістів. На зборі ми переглядали новачків. З них відібрали двох футболістів Олексія Черемісіна і Антона Крамара. На жаль, не обійшлося без травм. Знову травмувався Олег Допілка. Отримав травму і Олександр Кочура, який до тренувань повернеться не раніше середини серпня. Є певні моменти, які маємо вирішувати поки вилікуються наші гравці», - зазначив Анатолій Іванович.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool