Головний рятувальник Кіровоградщини вітає мешканців області

Жовтень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

Шановні ветерани війни, військовослужбовці, захисники України!

Від імені колективу Управління ДСНС України у Кіровоградській області щиро вітаю вас з Днем захисника України!
Цього дня ми, перш за все, віддаємо данину загальнолюдської поваги й вдячності тим, хто не шкодуючи власного життя, героїчно відстоює цілісність і незалежність України на її східному рубежі, мужньо долає труднощі воєнних буднів, стійко переносить розлуку з рідними й близькими заради миру й спокою в державі.
Низько схиляємо голови перед батьками й матерями тих воїнів АТО, які полягли, відстоюючи волю, честь та гідність нашого народу. Відважні й самовіддані оборонці рідної землі, вони в найзапекліших битвах не зрадили клятві на вірність Вітчизні, щоб громадяни України могли почуватись спокійними й захищеними на батьківській землі.
Низький уклін та глибока шана також ветеранам, учасникам війни, воїнам-інтернаціоналістам та воїнам-миротворцям, їх родинам – усім тим, хто сьогодні є достойним прикладом для молодого покоління. Щирі вітання усім чоловікам, чиє життєве покликання захищати, охороняти, берегти і рятувати.
Від усього серця бажаю сильній половині людства міцного здоров'я, добра, щастя, кохання. Нехай у Ваших родинах завжди панує злагода і добробут. Впевнений, що завдяки Вам в Україні невдовзі знову запанує мир і взаєморозуміння.

 

З повагою
начальник Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
полковник служби цивільного захисту
Віталій Миронюк

З Днем захисника України вітає Кіровоградська ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool