Головний міліціонер Кіровоградщини зустрівся з представниками громадських організацій та формувань

Квітень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

На зустріч з керівником обласної міліції Анатолієм Вітюком завітали представники кількох громадських організацій та формувань – зокрема, «Самооборони Кіровоградщини», «Полку січових стрільців», «Отаманської сотні козаків Інгулу» та Кіровоградського обласного козацького товариства «Козаки Інгулу».

Розпочинаючи зустріч, Анатолій Іванович запевнив присутніх у повній готовності до плідної співпраці та відкритості для конструктивного діалогу з громадськістю.
– Хочу почути, в першу чергу, ваші пропозиції, зауваження та побажання щодо покращання нашої спільної роботи. Адже нам необхідно не лише визначити недоліки, але й працювати над їх усуненням, – зазначив начальник Управління.
Насамперед, у ході спілкування було розглянуто необхідність узгодження юридичних аспектів залучення громадськості до спільних з міліцією патрулювань з охорони громадського порядку та несення разом з правоохоронцями служби на створених блокпостах.
Обговорювалося і питання правових підстав отримання представниками громадських формувань, які надаватимуть допомогу міліції, спеціальних засобів самозахисту та можливості проведення відповідної підготовки щодо їх застосування.
Крім того, представники громадських організацій висловили прохання щодо поглиблення співпраці з дільничними інспекторами та громадськими помічниками міліції.
Також упродовж зустрічі присутні обговорили ще низку загальних питань та узгодили можливі шляхи їх вирішення.
Наприкінці бесіди начальник УМВС запропонував у подальшому регулярно проводити такі зустрічі.
– Ми повинні ставити перед собою конкретні цілі і потім робити висновки, чи вдалося нам досягти позитивних результатів. Кожен з нас має нести відповідальність за свої дії. На сьогодні я вдячний вам за цю зустріч і конструктивну розмову, сподіваюсь, на нашу подальшу ефективну взаємодію, – підсумував Анатолій Вітюк.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool