Головний міліціонер Кіровоградщини спілкувався з головами районних ветеранських організацій ОВС

Серпень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

На робочу нараду прибули представники майже з усіх міських та районних підрозділів. До такої зустрічі ветерани серйозно підготувалися, тож масив питань, що підлягали обговоренню, виявився досить значним.

За окремими начальник УМВС прийняв рішення в процесі роботи, у тих, що потребують більш серйозного вивчення, пообіцяв допомогти вже найближчим часом.

Прописну істину про те, що колишніх працівників серед ветеранів та пенсіонерів ОВС не буває, не на словах відчули учасники зібрання, яке 6 серпня відбулося в Управлінні МВС України в Кіровоградській області з ініціативи очільника відомства Сергія Кондрашенка.

Питання, що заслуговували цього дня на увагу, стосувалися участі ветеранів у роботі міськрайорганів внутрішніх справ, виховання молодого покоління правоохоронців, передача позитивного досвіду від тих, хто довгі роки свого життя присвятив службі в оперативних підрозділах і зокрема службі в карному розшуку. Серед пропозицій, на яких наполягали охоронці правопорядку у відставці: участь в роботі громадських формувань, роз’яснювальна робота серед людей і навіть моральна підтримка для молодших колег, які зараз виконують бойові завдання у зоні АТО.

Ветерани також цікавилися у Сергія Кондрашенка результатами роботи очолюваного відомства загалом, висловлювали своє бачення щодо покращання подальшої діяльності та побажали йому успіхів у службі.
Звертаючись до присутніх, Сергій Григорович пообіцяв ветеранам свою підтримку у вирішенні нагальних питань та сприяння у тому, аби проблеми ветеранських організацій не залишалися поза увагою керівників міськрайорганів області.

- Днями я підписав доручення для начальників міліції, яке вже направлено на місця. Відповідно до нього в їх обов’язки буде покладено виконання низки заходів, спрямованих на допомогу нашим ветеранам та пенсіонерам. Простіше кажучи, доручив кожному з керівників міськрайвідділів особисто піклуватися про вас. У разі потреби, звертайтеся до них у будь-який час. За цим слідкуватиму сам. Якщо щось не вирішуватиметься на рівні району, є сенс звернутися до обласної ветеранської організації та нашої профспілки УМВС. Бажання вас підтримувати та допомагати у нас є, тож будемо знаходити і можливості, – зазначив начальник УМВС в області Сергій Кондрашенко.
Вислухавши один одного, поділившись позитивним досвідом роботи та новими планами на майбутнє, ветерани УМВС повернулися додому.

Найближчим часом обласною організацією буде проведено конференцію, є і наміри щодо спільного відпочинку у відомчому оздоровчому комплексі. Однак основні заходи все ж таки орієнтовано на роботу – передати свій професійний досвід наступним поколінням молодих працівників.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool