Головне управління Кіровоградської міської ради звертається до всіх мешканців міста Кіровограда.

Вересень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1394 | Коментарі: 0

Для забезпечення стабільної, безперебійної подачі природного газу та електроенергії, недопущення системних аварійних відключень звертаємося до мешканців м. Кіровограда з проханням у години найбільшого навантаження раціонально споживати електроенергію та природний газ.

З наближенням опалювального сезону питання використання електроенергії для обігріву осель і забезпечення гарячого водопостачання за умов обмеження постачання природного газу набуває особливої актуальності.
Пам’ятайте, що перевантаження електричних мереж призводить до пошкоджень побутової техніки, випадків уражень електричним струмом та може стати причиною пожежі.
Для збереження тепла в оселях варто здійснити декілька нескладних заходів, зокрема утеплити вікна та двері, підготувати внутрішньоквартирні мережі до опалювального сезону, очистити радіатори від шлаку, прибрати декоративні решітки та довгі штори, які заважають тепловіддачі від приладів опалення тощо.
Разом з тим, звертаємося до всіх мешканців з проханням вчасно оплачувати за спожиті теплову та електричну енергію і природний газ та погасити минулу заборгованість

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool