Голова ОДА Сергій Кузьменко із керівництвом Корпорації «KEPCO» обговорив співпрацю у енергетиці

Листопад 01, 2018 | Новини | Переглядів: 759 | Коментарі: 0

Голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко під час робочої поїздки на Міжнародну виставку "BIXPO 2018", що проходить у місті Кванджу (Республіка Корея) провів зустріч із керівництвом Корпорації «KEPCO».

Корейська енергетична корпорація «KEPCO» у 2016 році була визнана журналом «Forbes» світовим лідером серед компаній з виробництва електроенергії. Компанія також відігравала важливу роль у досягненні значного економічного зростання Кореї.

Кіровоградську область на зустрічі також представляли голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та голова Правління ПАТ «Кіровоградобленерго» Олександр Стрюченко.

Сергій Кузьменко обговорив із віце-президентом Корпорації «KEPCO» шляхи співпраці у енергетичній сфері, зокрема ядерній енергетиці, впровадження проектів «Розумного міста» на Кіровоградщині.

У рамках зустрічі Корпорація «KEPCO» підписала із корейської компанією "Safeus Drone" угоду про передачу останній патенту на виготовлення дронів.

Нагадаємо, що 25 вересня на базі Льотної академії НАУ за участі Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Корея в Україні Пан Лі Янг-Гу, Народних депутатів України Костянтина Яриніча і Олександра Данченка, а також голови ОДА Сергія Кузьменка було відкрито представницький офіс та дослідницький центр компанії "Safeus Drone" (Республіка Корея).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool