Голова ОДА проанонсував проведення Ради регіонального розвитку Кіровоградщини

Листопад 26, 2018 | Новини | Переглядів: 758 | Коментарі: 0

Наступного тижня Сергій Кузьменко планує зібрати керівників райдержадміністрацій, міськвиконкомів та об’єднаних територіальних громад області на засідання з питань регіонального розвитку області. Про це керівник ОДА повідомив на щопонеділковій апаратній нараді.

"Згідно тих завдань, які були оприлюднені на Раді регіонального розвитку в Києві, ми запланували відповідну раду регіонів провести в себе на Кіровоградщині. Ми повинні "звірити годинники" з кожним селом, селищем, об’єднаною територіальною громадою, з кожним районом і містом нашої області на предмет того, що вже зроблено владою за період каденції, і які ми маємо завдання на найближчу перспективу", - зауважив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації доручив керівникам територій цього тижня ретельно підготувати звіти про результати і про проблеми, які необхідно вирішувати. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool