Глава держави: У 2012 році мав місце саботаж у реалізації плану реформ

Січень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

Президент України Віктор Янукович критично оцінив реалізацію Національного плану реформ у 2012 році - Глава держави вважає, що Уряд втратив контроль за цією роботою.

«Я не можу зрозуміти, як можна виконувати план реформ модернізації, які спрямовані на покращення галузі, економіки, життя людей, на 35-25%?» - сказав Президент під час засідання Комітету з економічних реформ, звертаючись до Прем’єр-міністра Миколи Азарова.
«Це саботаж. Це просто люди втратили взагалі відповідальність. От у цьому проблема», - підкреслив Глава держави.
Вочевидь, зазначив Віктор Янукович, Уряд втратив контроль за роботою міністерств, відомств, обласних і районних адміністрацій, відповідальних за належну реалізацію плану реформ. «Це головний висновок, який зроблений», - сказав він.
«Не вистачало, по великому рахунку, волі врешті-решт відмовитися від минулого життя, яке пов’язане з корупцією, з тією застарілою системою бюрократичною, яку постійно критикують люди, малий і середній бізнес», - додав Глава держави.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool