Геннадій Зубко: маємо активізувати співпрацю Торгово-промислових палат України та Туркменістану

Липень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Для поглиблення торгово-економічного співробітництва України та Туркменістану варто активізувати співпрацю Торгово-промислових палат обох країн.

Це необхідно для розширення бізнесових та ділових зв'язків, виявлення додаткових можливостей для інвестиційної діяльності і промислової кооперації підприємств України і Туркменістану. Про це заявив Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Туркменістану в Україні Н. Аманмурадовим.

Посол відзначив успішне виконання контракту на поставку до Туркменістану 750 залізничних вагонів ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод». «Ми розраховуємо, що успішна реалізація Україною даного контракту дозволить активізувати взаємовигідне співробітництво і в інших напрямах. Зокрема у паливно-енергетичній, металургійній, хімічній, агропромисловій галузях та машинобудуванні», - зауважив Геннадій Зубко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool