Газета «Чорноморський гудок» Одеської залізниці - лауреат загальнонаціонального конкурсу

Серпень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 1597 | Коментарі: 0

Нещодавно у регіональному інституті Національної академії державного управління при Президентові України (в Одесі) відбулася церемонія нагородження переможців 16-го загальнонаціонального конкурсу «Українська мова – мова єднання», присвяченого 24-річниці Незалежності України.

Засновниками та організаторами щорічного заходу є Одеська регіональна організація Національної спілки журналістів України (НСЖУ) спільно з Причорноморською академією мовних технологій та комунікацій етносів.

На конкурсі було відзначено редакційний колектив відомчої газети Одеської магістралі «Чорноморський гудок» – журналістам було вручено диплом лауреата у номінації «Мовне багатоголосся» «за фахове висвітлення виробничої життєдіяльності та духовних запитів залізничних колективів і підрозділів Одеської залізниці».

За словами заступника редактора газети «Чорноморський гудок» Оксани Крижановської працівникам видання дуже приємно отримати таку почесну відзнаку: «Колектив редакції пліч-о-пліч із працівниками Одеської магістралі вже майже 80 років створює багатогранний літопис її виробничого, суспільного й духовного життя и все робить задля того, аби репортажі та кореспонденції зігріли людей теплим словом, підвищували імідж нелегкої праці залізничників і вселяли почуття гордості за рідну магістраль. Редакція газети дякує за всебічну підтримку керівництво Одеської залізниці, Дорпрофсожу, служб, структурних підрозділів, ветеранів залізниці. Велике спасибі читачам «Чорноморського гудка» за листи, позитивні відгуки та теплі слова на адресу нашого видання, за ваше прагнення зробити газету «Чорноморський гудок» краще!»

Відомчі журналісти пишаються нагородою і будуть й надалі тісно співпрацювати і з Національною спілкою журналістів України.

Под Верховной Радой митингующие подрались с милицией
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool