Гастрольний обмін лялькарів із Кропивницького

Лютий 22, 2017 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

З успіхом розпочалися обмінні гастролі колективу Кіровоградського академічного обласного театру ляльок з черкаськими колегами.

Впродовж тижня наші лялькарі, Інна Кущ і Максим Борисов, розважатимуть та навчатимуть дітвору сусідньої області за допомогою героїв вистави «Вовченятко з казкової торби» В.Гольцова.

Натомість, кропивницька дітвора познайомиться з кумедними персонажами повчальної казки «Раз – малинка, два – малинка» за п’єсою В.Павловскіса, яку привезли актори Черкаського академічного театру ляльок. За два дні прокату вже відпрацьовано шість вистав, які переглянули школярі та вихованці дошкільних закладів міста, а також юні мешканці с. Бережинка.

Хто бажає особисто дізнатися, в яку халепу можна потрапити за свої нечесні витівки з товаришами, завітайте до театру у найближчі вихідні, 25 і 26 лютого.

Початок вистав, як завжди, о 12.00 годині.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool