Фронтмен гурту «Скай» прямує до Кіровоградщини на велосипеді

Червень 18, 2021 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

В рамках великої веломендрівки через всю Україну під назвою "НЕзалежний", відомий співак Олег Собчук відвідає Кіровоградщину.

Індивідуальний велозаїзд Олега Собчука стартував 8 червня у крайній східній точці України - селищі Мілове Луганської області, пройде усією Україною і завершиться у м.Чоп на Закарпатті. Відстань 2151 км співак планує подолати за 20 днів. За цей час він відвідає 18 великих міст.

Лідер гурту СКАЙ популяризує здоровий спосіб життя під час пандемії та привертає увагу молоді до проблем алкоголю та наркотиків.

В рамках велотуру, Олег Собчук 19 червня Олег Собчук відвідає спочатку Новгородку, потім Бережинку і згодом у місті Кропивницкий на майданчику Krob:Hub (приміщення колишнього кінотеатру "Мир") проведе неформальне спілкування та концерт гурту "СКАЙ". 

Фронтмен гурту «Скай» прямує до Кіровоградщини


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool