Фестиваль народних традицій відбувся у Кропивницькому (ФОТО)

Жовтень 12, 2023 | Новини | Переглядів: 635 | Коментарі: 0

З запашними паляницями, короваями, рогаликами завітали до бібліотеки Чижевського вихованці позашкільних навчальних закладів області. 

Фестиваль народних традицій відбувся у Кропивницькому

Фестиваль народних традицій відбувся у Кропивницькому

Фестиваль народних традицій відбувся у Кропивницькому

Фестиваль народних традицій відбувся у Кропивницькому


Вони взяли участь у фестивалі «Українська паляниця», метою якого була популяризація народних традицій та виховання шанобливого ставлення до культурних надбань українського народу.

З давніх-давен ведеться в Україні, що хліб у хаті – то багатство, сіль - то гостинність і щирість. Для українського народу хліб завжди був не просто стравою – це була основа його життя і найдорожча святиня

.До обласної книгозбірні завітали вихованці Компаніївського та Петрівського центрів дитячої та юнацької творчості, Центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» з Новоукраїнки, Кетрисанівського будинку дитячої творчості, ліцеїсти з Попельнастого, Підлісного та Соколівки.

Літературно-музичними композиціями, веселими руханками вони презентували виставки хлібних виробів та роботу музеїв хліба, які працюють в закладах.

Обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді – відзначив грамотами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool