Фахівці ДСНС провели роз’яснювальну роботу в обласному центрі

Квітень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 642 | Коментарі: 0

19 квітня фахівці Кіровоградського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців мікрорайону Новомиколаївка в обласному центрі.

Тема розмови традиційна для цієї пори року: «Правила поведінки у весняний період». Головні тези, з якими звертались рятувальники до громадян, стосувались заборони спалювання сміття чи рослинності на території приватних домоволодінь, а також на будь-яких територіях, оскільки навмисне чи з необережності випалювання природних насаджень карається законом. Крім того, рятувальники радили тримати під контролем стан пожежної безпеки у власних оселях: вимикати прилади перед виходом з дому, не залишати без нагляду працюючу побутову техніку, не перевантажувати електромережу, не курити в приміщенні, особливо у нетверезому стані, коли людина може заснути та не прокинутись навіть при виникненні загоряння. Також варто постійно проводити виховні розмови з дітьми щодо правил поведінки та забезпечити їм змістовне дозвілля, аби у дітей не виникало бажання розважитись небезпечними способами.

На кінець розмови громадяни отримали від рятувальників листівки застережного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool